Hvorfor Diaetistkompagniet?


Cecilia Hjort, klinisk diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen og ejer af Diaetistkompagniet, siden 2008. Jeg har 10 års praktisk erfaring i at vejlede i veldokumenterede og ernæringsrigtige kostprincipper i sammenhængen mellem kost, sundhed og sygdom.  

Mit hjerte banker for at hjælpe, til at skabe sunde livs valg. Jeg tror på, og har erfaring for, at alle kan nå sit mål - hvis de rigtige ressourcer og værktøjer er til stede. Dit mål kan være vægttab, vægtøgning, livsstilomlægning eller præstationsfremmende kost i forbindelse med din sport. Ikke desto mindre er din kost og dine vaner vigtige brikker til at du kan nå dit mål.

Min filosofi er, at kostomlægning bør være nemt - også i en travl hverdag. Kostomlægning bør være overskueligt - for hele familien og tage udgangspunkt i velsmagende mad. Glem alt om fanatiske kure, og find glæden i, at din mad baner vejen frem for din sundhed.

Jeg tilbyder min egen unikke løsning til, at du kan opnå og vedligeholde dit endelige mål. Med udgangspunkt i din kost og dine ønsker, udarbejdes en skræddersyet og næringsberegnet kostplan og forløb. Vi gør plads til de ting der er vigtige for dig, weekendhygge, sport, ferie, fester.. mv.  Jeg hjælper dig med brugbare strategier og delmål til, at du kan leve og spise sundt, på en nem og overskuelig måde. 

Med passion for at formidle mit sundhedsbudskab, afholder jeg foredrag i virksomheder og skriver artikler til "Alt for Damerne", "Costume", "Fit Living", "Cosmopolitan", "Eurowoman" mv.  Jeg har medvirket i TV2, "Go'aften Danmark" og TLC, "Dokumentarprogrammet om slankekure og skønhedsidealer" og "The Voice" radioprogram.  

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet.

Navn  
Email
Categories

Kontakt os og hør nærmere

 

Ring på 2217 7287


Eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.