Priser

Individuel kostvejledning

Konsultation af 1-1½ times varighed. Analyse af dine eksisterende kostvaner med fokus på at den optimerede og skræddersyede kostplan er i overensstemmelse med dine måltidspræferencer. Alle dagens måltider næringsberegnes så du sikrer at din dagskost indeholder de nødvendige næringsstoffer - med fokus på et målbart resultat. Måling af vægt, fedtprocent, BMI & taljemål. Vejledning er baseret på officielle rekommandationer.
Pris: 1350 kr. 

Opfølgende konsultation

Status på kostomlægningen. Gennemgang af kostplan i relation til sult, mæthed og fokus på nemme og sunde variationsmuligheder. Eventuel justering af kostplan. Gennemgang af individuelle problemstillinger med mulighed for ny inspiration til madlavning.
Pris: 260 kr.
Rabat ved køb af flere vægtkonsultationer.
3 vægtkonsultationer 750 kr, 6 vægtkonsultationer 1450 kr.

Tilbud: Vægttabspakke

Individuel kostvejledning af 1-1½ times varighed med udarbejdelse af skræddersyet kostplan samt 6 opfølgningssamtaler eller 4 opfølgende samtaler & 1 vægtvedligeholdelseskostplan.
Pris: 2695 kr. 

Vægtvedligeholdelsesplan

Stabiliser ønske-vægten med en skræddersyet vægtvedligeholdelseskostplan.
Pris: 575 kr.

Ta din kæreste eller ven med 

Individuel kostvejledning for 2 personer. Sammen vejledes i i at optimere alle dagens måltider. I får hver især en skræddersyet og næringsberegnet kostplan der er tilpasset jeres personlige mål samt individuelle ønsker og behov.
Pris: kr. 2100.

Opfølgningssamtale for 2 personer

Pris: 350 kr.
Rabat ved køb af flere vægtkonsultationer.
3 vægtkonsultationer 995 kr, 6 vægtkonsultationer 1950 kr.

TILBUD: Vægttabspakke for par

Parkonsultation af 1½ times varighed med udarbejdelse af 2 skræddersyede kostplaner samt 6 par-opfølgningssamtaler eller 4 par-opfølgende samtaler & 2 vægtvedligeholdelseskostplaner.
Pris: 3950 kr.

Virksomheder, undervisning, foredrag og familiekonsultation

Kontakt os og få et tilbud.

Gavekort

Giv et gavekort til en du holder af. Kontakt os og aftal hvilken gave der passer bedst hertil

Sundhedsforsikring

Flere af vores kunder får dækket de økonomiske omkostninger via deres sundhedsforsikring (Bl.a PFA, MØLHOLM & CODAN) Kravet for at modtage dette tilskud er, at en autoriseret klinisk diætist varetager diætvejledningen. Desuden har sundhedsforsikringerne visse kriterier der skal være opfyldt - bl.a at BMI skal være over 30. Kontakt din sundhedsforsikring for at høre nærmere.

Diaetistkompagniets afbudspolitik

Du skal melde afbud til en booket konsultation senest 24 timer før. Såfremt konsultation ikke afmeldes inden for dette tidsrum, tillader vi at opkræve et udeblivelsesgebyr på 250 kr ved en opfølgningssamtale ellers 500 kr for en ny opstartende kunde.

Kontakt os og hør nærmere

 

Ring på 3929 1767


Eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.